Työelämän tutkimusyhdistys rytyöelämän tutkimus?


yhdistys
jäsenyys
lehti
tutkimuspäivät
palkinto
muu toiminta

yhteystiedot
postituslista
tetublogi (tulossa)
tetu facebookissa
linkit

pääsivullewebmaster

 

 

 

Työelämän tutkimus – Arbetslivsforskning –lehden esittely

 

Työelämän tutkimus – Arbetslivsforskning -lehden päämääränä on edistää työelämään ja työyhteiskuntaan kohdistuvaa tutkimusta, keskustelua ja kehittämistä. Vuodesta 2003 ilmestynyt Työelämän tutkimus on monipuolinen ja poikkitieteellinen tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden foorumi.

 

Lehden artikkeliosaston käsikirjoitukset käyvät läpi normaalin tieteellisten artikkeleiden referee-prosessin. Muiden osastojen materiaalin julkaisemisesta päättää lehden toimitus. Työelämän tutkimus – Arbetslivsforskning julkaisee kirjoituksia molemmilla kotimaisilla kielillä.

 

Toimitusneuvoston puheenjohtaja 2014-2016 on Jouko Nätti (Tampereen yliopisto). Toimitusneuvoston jäsenet 2014-2016 ovat Anne Alvesalo-Kuusi (Turun yliopisto), Timo Anttila (Jyväskylän yliopisto), Anu Järvensivu (Työterveyslaitos), Mia Hakovirta (Turun yliopisto), Paul Jonker-Hoffrén (Turun yliopisto), Taru Feldt (Jyväskylän yliopisto), Monica von Bonsdorff (Jyväskylän yliopisto), Mervi Hasu (Työterveyslaitos), Matti Hannikainen (Tampereen yliopisto) ja Pasi Pyöriä (Tampereen yliopisto).

 

Lehden päätoimittajana toimii Mia Tammelin (mia.tammelin(at)jyu.fi, puh. 040 805 3292) ja toimitussihteerinä Henna Isoniemi (hejosa(at)utu.fi). Lehden graafisesta suunnittelusta ja taitosta vastaa Jouni Korkiasaari. Lehden painaa Saarijärven Offset oy.

 

Lehden tilausmaksu on 40 € (sisältää Työelämän tutkimusyhdistys ry:n jäsenyyden). Opiskelijahinta on 20 € ja irtonumerohinta 15 €. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Pankkisiirtoon kirjataan

maksunsaajaksi Työelämän tutkimusyhdistys ry, tilinumero 571345-211510 ja viestiosaan jäsenen nimi ja postiosoite.

 

Toimituksen postiosoite

Työelämän tutkimus

Mia Tammelin

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos

PL 35

40014 Jyväskylän yliopisto

 

Lehden arkisto